Loodgieter Zevenaar

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Zevenaar

Loodgieter Zevenaar? Bevindt er een verstopping in uw riool, gootsteen, afvoer of wc? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van verstoppingen.

Wij zijn te bereiken voor allerlei werkzaamheden omtrent het verhelpen van verstoppingen. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Loodgieter Zevenaar helpt u met alle verstoppingen.

Daarnaast kunt u ons bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Ook wanneer u hulp zoekt bij het aanleggen en vervangen van riolen zijn wij te bereiken.

Bent u op zoek naar een Loodgieter Zevenaar? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar via 0316 201 935. Wij ontstoppen graag uw verstopping!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar

Services

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0316 201 935

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Zevenaar. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Zevenaar.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Zevenaar en omstreken

Loodgietersbedrijf Zevenaar

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar is in de hele regio in en rondom Zevenaar. Wij brengen in geen enkel geval voorrijkosten in rekening!
Het maakt voor ons niet uit u een loodgieter in Zevenaar Zuid, Oost, Noord, West of Centrum zoekt, wij kunnen snel bij u ter plaatse zijn! Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters.

Sommige klussen kunnen niet op zich laten wachten. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij kunnen binnen no-time bij u op de stoep zijn.

Heeft u de hulp van een professioneel loodgietersbedrijf nodig? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Zevenaar op 0316 201 935.

Zevenaar Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Zevenaar

Jaren Ervaring

Zevenaar Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Zevenaar

Ontstoppen

Ontstoppen Zevenaar?

Heeft u te maken met een ophoping in de afvoer? Of loopt het water soms niet weg uit uw wasbak? Dan kunt u er wel vanuit gaan dat u te maken heeft met een verstopping in uw riool of afvoer.
Een verstopping kan veel overlast met zich meebrengen. U wilt hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk van dit probleem af. De Loodgieter in Zevenaar helpt u bij het ontstoppen van uw riool zodat u snel weer fris onder de douche vandaan komt en het toilet normaal kan doortrekken.

Verstoppingen in het algemeen zijn erg vervelend. Wij begrijpen goed dat u dit probleem zo snel mogelijk wilt oplossen. Ontstoppingsbedrijf Zevenaar staat dag en nacht klaar om ervoor te zorgen dat u van uw rioolproblemen verlost wordt.

Wilt u geholpen worden door een loodgieter in Zevenaar bij het ontstoppen van uw verstopping? Bel nu vrijblijvend met 0316 201 935 om uw probleem te bespreken met onze collega. Wij komen graag uw verstopping ontstoppen in Zevenaar.

Riool Ontstoppen Zevenaar

Een stinkende afvoer in uw gootsteen, douche of toilet? Of loopt het water soms niet weg in de wasbak? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping in het riool.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag wanneer u te maken hebt met een hardnekkige rioolverstopping. Riool Ontstoppen Zevenaar is een ontstoppingsdienst in Zevenaar. Voor ons is geen enkele verstopping te lastig. Wij ontstoppen ieder riool!

Wij raden u altijd aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. Bij verstoppingen geldt vaak: des langer u wacht, des groter de problemen worden. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Zevenaar.

Wanneer u contact opneemt met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar weet u zeker dat uw verstopping op een effectieve manier verholpen wordt! Neem gerust contact op via 0316 201 935.

Zevenaar Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Zevenaar
Zevenaar Loodgieter
Riool Verstopping Zevenaar Camerainspectie

Afvoer ontstoppen Zevenaar

Kunt u zelf geen passende oplossing vinden voor uw verstopping in de afvoer? Dit is niet gek. Veel mensen beschikken niet over de juiste kennis of het benodigde gereedschap om een verstopping effectief te verhelpen.
Om deze problemen op te lossen zijn er veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Dit maakt het onduidelijk wat nou wel en wat niet goed functioneert. Het antwoord op al uw vragen over verstoppingen in afvoeren vindt u op desbetreffende pagina over afvoeren.

Heeft u echt alles geprobeerd maar lukt het maar niet de verstopping te verhelpen? Laat het probleem dan oplossen door een ervaren rioolspecialist, onze vakmannen zijn namelijk expert op het gebied van verstoppingen.

Zoek jij een ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Zevenaar? Dan heb je de juiste site gevonden! Wij zijn een ontstoppingsdienst die 24/7 klaar staan voor iedereen in en rondom Zevenaar. Bel nu vrijblijvend met 0316 201 935 om uw klus te bespreken met onze collega.

Gootsteen Ontstoppen Zevenaar

Bent u de afwas aan het doen en spoelt het water ineens niet meer weg uit uw gootsteen? Dan is de kans groot dat er ergens in de afvoer een opstopping zit.
Een verstopping in de gootsteen kan op verschillende manieren veroorzaakt worden. Regelmatig komt het voor dat vastzittend eten zorgt voor een verstopping in de gootsteen. Daarnaast merken we dat zeepresten, vet en olie ook vaak een gootsteen verstopping veroorzaken.

Wanneer wij bij u langskomen, brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Wij zijn werkzaam in Zevenaar en wijde omstreken. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn binnen no-time bij u om uw verstopping te verhelpen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0316 201 935 om uw klus te bespreken met onze collega. Loodgieter Zevenaar helpt u graag met uw gootsteen verstopping!

Verstopping Gootsteen Zevenaar
Zevenaar Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Zevenaar
Riool Verstopping Zevenaar

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Zevenaar

Het overkomt iedereen wel eens: u bent net naar de wc geweest en het water loopt niet meer weg. U heeft dus te maken met een verstopping. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit is. Vooral wanneer dit gepaard gaat stank uit het riool.
Meestal is het verhelpen van een wc verstopping niet eenvoudig. Veel mensen laten de verstopping graag verhelpen door een ervaren ontstoppingsbedrijf. Wanneer iemand zelf aan de slag gaat is de kans groot dat er schade aangericht wordt. Dit raden wij dus altijd af.

Voor degenen die het toch willen proberen, raden wij aan zeer voorzichtig te werk te gaan. Speciaal voor deze groep mensen hebben wij op een speciale pagina gemaakt. Hier worden verschillende methodes beschreven waarop u mogelijk uw verstopping kunt verhelpen.

Voordat u aan de slag gaat: het kan verstandig zijn om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kunt u simpel doen met een oud zeil. Zo voorkomt u dat er vuile spetters op uw vloer terechtkomen. Daarnaast bespaart het een hoop opruimwerk achteraf.

Wilt u dat onze specialistische loodgieter uw verstopte wc komt ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 0316 201 935 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar.

Andere services

Overige werkzaamheden

Naast dat wij verstoppingen in een riool, afvoer, gootsteen of wc ontstoppen, kunt u Loodgietersbedrijf Ontstoppingsdienst Zevenaar ook bereiken voor andere werkzaamheden.

Rioolinspectie met camera

Onze monteurs zijn in staat om het riool inwendig met een rioolcamera te inspecteren en te controleren op lekkage. Bij deze inspectie gaan wij met een camera uw rioolbuis binnen.

Tijdens een dergelijke inspectie met een rioolcamera volgen de inspecteurs van Ontstoppingsdienst Zevenaar de weg van de rioolinspectiecamera door het rioolstelsel op een scherm. Hierdoor kunnen wij een goed kijkje nemen in uw riool.

Onze vakmannen zijn opgeleid om beginnende verstoppingen of anders storingen in een vroeg stadium te herkennen. Wij kunnen op basis van deze camerabeelden een inschatting maken van de ernst van de situatie.

Vaak kunnen problemen in het riool verholpen worden door kleinere gerichte reparatie. Zo hoeft niet direct de gehele rioolbuis vervangen te worden. Hierdoor bespaart u een hoop ongemakken en kosten.

Wilt u uw riool laten inspecteren met een rioolcamera door een loodgieter Zevenaar? Neem dan contact op via 0316 201 935. Wij helpen u graag!

Verstopping Afvoer Zevenaar
Afvoer Ontstopping Zevenaar
Loodgieters Zevenaar
Zevenaar Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Bij Ontstoppingsbedrijf Zevenaar zeggen wij altijd: voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden dat wij u aanraden om uw riool periodiek te laten reinigen. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Door een rioolreiniging in Zevenaar te laten uitvoeren, voorkomt u ongemakken en de daarbij komende kosten. Door uw riool preventief te reinigen kunnen wij beginnende verstoppingen verhelpen.

Door een reiniging regelmatig te reinigen houdt u uw riolering in optimale staat. Dit komt de levensduur van het riool ten goede. Daarnaast voorkomt dit vervelende verstoppingen.

Wilt u een rioolreiniging op korte termijn laten uitvoeren door een loodgieter in Zevenaar? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar via 0316 201 935.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Naast het ontstoppen van riolen, kunt u Ontstoppingsdienst Zevenaar ook inschakelen wanneer een riool vervangen of gerepareerd moet worden.

Ondervindt u al geruime tijd problemen met uw riool? Dan is het aan te raden dat u uw riool laat vervangen. Bij verouderde of verkeerd aangelegde riolen wordt de kans op rioolproblemen aanzienlijk vergroot. Op het moment dat u te maken heeft met een breuk in de rioolleiding, is het nodig om uw riool (deels) te vervangen.

Wilt u een afspraak maken om uw riool te laten repareren of vervangen? Neem dan contact op via 0316 201 935. Onze monteurs staan voor u klaar.

Riool Ontstopping Zevenaar
Zevenaar Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Zevenaar
Riool Ontstoppingsdienst Zevenaar

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Onze Ontstoppingsdienst in Zevenaar staat speciaal voor u klaar op het moment dat u uw gootsteen wilt laten ontstoppen door professionals. Onze rioolmonteurs kunnen elke verstopping met spoed oplossen.
Wij hanteren eerlijke en marktconforme prijzen. Daarnaast brengen wij in geen enkel geval voorrijkosten in rekening. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren waaronder: de ernst van de verstopping, de nodige inspecties, het aantal arbeidsuren, de uitgevoerde reparaties, en de gereedschapskosten.

Nog voordat wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Op het moment dat u akkoord gaat met deze prijsopgave, starten wij direct met onze werkzaamheden. Door het vooronderzoek kunnen wij effectief te werk gaan. Hierdoor zijn wij in veel gevallen binnen 45 minuten klaar!

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Zevenaar via 0316 201 935. Wij komen graag uw verstopping verhelpen!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Zevenaar rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0316 201 935

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Zevenaar

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Zevenaar

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Zevenaar!

Afvoer Ontstoppen Zevenaar

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zevenaar

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Zevenaar

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Zevenaar

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Zevenaar

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar via 0316 201 935.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Zevenaar te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0316 201 935. Ontstoppingsbedrijf Zevenaar staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0316 201 935.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Bij het inplannen van de afspraak wordt met u . In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op via 0316 201 935. Ontstoppingsdienst Zevenaar staat voor u klaar!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Dat verschilt echt per situatie. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 45 minuten te verhelpen. Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Zevenaar voor meer informatie over de duur van een ontstopping. Ontstoppingsbedrijf Zevenaar staat voor u klaar!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

De exacte prijzen vindt u op onze website. Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Daarnaast kunt u deze ook bespreken met de telefoniste van Ontstoppingsbedrijf Zevenaar. U kunt ons bereiken voor 0316 201 935.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar via 0316 201 935.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0316 201 935. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Zevenaar uit?
Ontstoppingsbedrijf Zevenaar ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0316 201 935 om een afspraak in te plannen bij Ontstoppingsbedrijf Zevenaar.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Zevenaar bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Zevenaar en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Zevenaar? Neem dan gerust contact op via 0316 201 935. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.