Riool Ontstoppen 
Zevenaar

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Zevenaar

Riool Ontstoppen Zevenaar? Verstoppingen doen zich voor in allerlei vormen en maten. Spoelt uw toilet niet meer goed door of hoort u een borrelend geluid uit de gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk een (beginnende) rioolverstopping.

Rioolverstoppingen zijn lastig om zelf op te lossen want de blokkades bevinden zich meestal wat dieper in het riool. Hierdoor heeft u waarschijnlijk niet de apparatuur in huis om het probleem op te lossen.

Wij adviseren u in elk geval om snel te handelen op het moment dat u merkt dat de afvoer minder goed functioneert. Hoe langer er gewacht wordt, des te erger de verstopping wordt.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Zevenaar zodat u zeker weet dat uw verstopping wordt verholpen! Riool Ontstoppen Zevenaar staat voor u klaar! Neem contact op via 0316 201 935.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Zevenaar

Services

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0316 201 935

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Zevenaar. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Zevenaar.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Zevenaar

Heeft u te maken met een verstopping en bent u op zoek naar een ervaren ontstoppingsdienst die u zo snel mogelijk kunnen helpen? Dan bent u bij Ontstoppingsbedrijf Zevenaar aan het juiste adres!
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Ontstoppingsbedrijf Zevenaar kan u binnen no-time helpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

U kunt ons bereiken wanneer u woont in Zevenaar of daarbuiten. Het maakt onze loodgieters verder niet uit waar u woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Wilt u Ontstoppingsdienst Zevenaar inschakelen voor rioolwerkzaamheden? Bel dan voor een afspraak naar 0316 201 935. De telefoniste van Ontstoppingsdienst Zevenaar helpt u graag!

Riool Ontstoppen Zevenaar
Zevenaar Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Zevenaar
Zevenaar Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Een verstopping ontstaat vaak geleidelijk over de tijd. In sommige gevallen kan dit proces maanden duren. Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken. Vaak ontstaan deze ophopingen door vastzittende objecten.
Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Op het moment dat een riool verslecht of verouderd is, zal de kans op verstoppingen en andere problemen vergroot worden. De riolen van oudere huizen zijn aangelegd met gresbuizen.

Tegenwoordig wordt de riolering aangelegd met kunststof PVC-buizen. Deze rioolbuizen zijn veel sterker dan gresbuizen. Hierdoor is de kans dat boomwortels voor een verstopping zorgen vele malen kleiner.

Wilt u uw riool laten ontstoppen of reinigen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar via 0316 201 935.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Op het internet worden tientallen manieren genoemd waarop u mogelijk uw verstopping kan verhelpen. Hierdoor wordt het lastig om te bepalen welke manieren nou echt daadwerkelijk effect heeft.
Om die reden hebben onze monteurs meerdere effectieve ontstoppingsmethodes op een rij gezet!Voordat je aan de slag kan gaan, moet je bepalen waar de verstopping zit.

In sommige gevallen is dit snel te herkennen, bijvoorbeeld omdat de wastafel vol blijft staan met water. Het is ook mogelijk dat de wastafel begint te borrelen wanneer u het toilet doorspoelt. Dan is het dus niet duidelijk of de verstopping zich nu in het toilet of in de wastafel bevindt.

Dit kunt u achterhalen door in iedere afvoer een emmer water leeg te gieten. De afvoer waar het water in blijft staan of waar het water heel langzaam wegloopt is de afvoer waar de verstopping zich in beving.

Bel Ontstoppingsbedrijf Zevenaar om uw verstopping te verhelpen. Neem gerust contact op via 0316 201 935 om uw situatie te bespreken met onze collega.

Zevenaar Wc Verstopt
Riool Verstopt Zevenaar
Ontstoppingsdienst Zevenaar
Riool Ontstoppen Zevenaar Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wanneer de verstopping zich niet heel diep in het riool bevindt, kan de verstopping verholpen worden met een ontstoppingsveer. Wanneer dit wel het geval is zal een professioneel ontstoppingsbedrijf uit Zevenaar nodig zijn. Zij beschikken over een professionele veermachine.
Wanneer u aan de slag gaat met een ontstoppingsveer. raden wij u altijd aan voorzichtig te werk te gaan. Een afvoerbuis is meestal gemaakt van kunststof en de ontstoppingsveer van staal. Hierdoor kunt u een leidingbreuk en/of lekkage veroorzaken.

U dient de kop van de ontstoppingsveer zo ver mogelijk in de afvoer te duwen. Onderweg zult u bochten tegenkomen. Hier kunt u langsheen manoeuvreren door op gevoel te spelen en te draaien met de veer. U voelt dan vanzelf dat u de kop langs de bocht heen duwt.

Denkt u dat u bent aangekomen bij de verstopping? Dan kunt u de blokkade losmaken van de afvoerwand door voorzichtig te duwen, trekken en draaien aan de veer. Haal de veer na afloop weer uit de afvoer.

Let op! Doe dit met beleid en niet met lompe kracht. Hierdoor voorkomt u schade aan uw afvoer en het riool.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Wanneer uw riool niet volledig verstopt en er dus nog wel enige vorm van doorstroming is, kunt u de verstopping proberen te verhelpen met een hogedrukreiniger.
Op het moment dat uw riool volledig verstopt zit en er geen druppel water meer doorloopt, raden wij deze methode af. Zit uw riool niet volledig verstopt en wilt u een poging wagen om het riool te ontstoppen met een hogedrukreiniger? Doe dit dan als volgt:

Steek de kop van de reiniger zover mogelijk in de afvoer. Zet de hogedrukreiniger vervolgens aan en spuit het riool een aantal minuten goed door. Hierdoor zullen ook wanden zo schoon mogelijk worden.

Het is mogelijk dat het water terug omhoog komt. In dat geval is het aan te raden om onmiddellijk te stoppen en een professionele ontstoppingsdienst bij u in de buurt in te schakelen.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Zevenaar
Zevenaar Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Zevenaar
Ontstoppen Riool Zevenaar

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

U kunt uw verstopte riool ook ontstoppen door gebruik te maken van soda, ook wel zuiveringszout genoemd. De werking van soda is ontvettend.
Door het spoelen met soda zullen afvalresten zoals zeep en haren goed loslaten. Daarom is het gebruiken van soda een goede bij het ontstoppen van doucheputjes, wastafels of gootstenen.

Hoe doet u dit? Schep de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water.. Om deze methode de beste werking te laten hebben, is het aan te raden dit een aantal keer te herhalen.

Soda werkt ontvettend. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

U kunt ervoor kiezen om de soda alvorens u aan de slag gaat aan te mengen met azijn. Hierdoor komt de soda beter tot zijn recht. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn. Gooi hier vervolgens soda bij. Gooi dit mengsel daarna in de verstopte afvoer.

Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer is verholpen. In sommige gevallen is het nodig dit proces een aantal keer te herhalen.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Op het internet en in bouw- en supermarkten zijn veel chemische ontstoppingsmiddelen te vinden. Wij raden het gebruik van deze chemische ontstoppingsmiddelen af.
Deze middelen kunnen namelijk hard worden en gaan klonten in uw riool of afvoer. Daarnaast bevatten veel van deze middelen bepaalde chemicaliën die een bijtende werking kunnen hebben op uw riool of afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast.

U kunt hierdoor schade blijvende aanrichten. Ook vervuild u het rioolwater door het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen. Ontstoppingsdienst Zevenaar vindt dat we het gebruik van deze middelen voor het riool ontstoppen zoveel mogelijk moeten voorkomen.

Heeft u vragen over een bepaald ontstoppingsmiddel? Dan raden wij u aan contact op te nemen met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar. Onze telefoniste beantwoordt graag al uw antwoorden.

Ontstoppen Wc Zevenaar
Zevenaar Ontstoppen Afvoer
Zevenaar Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Zevenaar

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u de verstopping nog niet kunnen verhelpen? Dan kunt u altijd nog contact opnemen met onze ontstoppingsdienst in Zevenaar.
Ontstoppingsbedrijf Zevenaar werken op zeer doeltreffende en tevens effectieve wijze. Mede daardoor zijn wij in staat zeer betaalbare tarieven te hanteren. Schappelijk tarieven in combinatie met de hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Om financiële verrassingen achteraf te voorkomen ontvangt u van ons altijd vooraf een prijsopgave. Hierin geven wij aan aan welke werkzaamheden wij willen uitvoeren en tegen welke prijs. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Zevenaar via 0316 201 935 om een afspraak in te plannen.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Zevenaar rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0316 201 935

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Zevenaar

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar!

Afvoer Ontstoppen Zevenaar

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zevenaar

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Zevenaar

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Zevenaar

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Zevenaar

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar via 0316 201 935.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Zevenaar te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0316 201 935. Ontstoppingsbedrijf Zevenaar staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0316 201 935.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Bij het inplannen van de afspraak wordt met u . In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op via 0316 201 935. Ontstoppingsdienst Zevenaar staat voor u klaar!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Dat verschilt echt per situatie. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 45 minuten te verhelpen. Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Zevenaar voor meer informatie over de duur van een ontstopping. Ontstoppingsbedrijf Zevenaar staat voor u klaar!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

De exacte prijzen vindt u op onze website. Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Daarnaast kunt u deze ook bespreken met de telefoniste van Ontstoppingsbedrijf Zevenaar. U kunt ons bereiken voor 0316 201 935.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zevenaar via 0316 201 935.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0316 201 935. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Zevenaar uit?
Ontstoppingsbedrijf Zevenaar ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0316 201 935 om een afspraak in te plannen bij Ontstoppingsbedrijf Zevenaar.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Zevenaar bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Zevenaar en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Zevenaar? Neem dan gerust contact op via 0316 201 935. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.